Avis: Braithwaite er ude til midt-december

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.09.21

// Martin Braithwaite

Torsdag kom Barca med meldingen om, at Martin Braithwaite er blevet opereret for sin knæskade i venstre knæ. Catalanerne kom ikke med nogen melding om, hvornår han er klar, men Mundo Deportivo skriver i midten af december.

Inden Braithwaite overhovedet blev opereret forlød det i søndags, at danskeren kan være ude i mellem tre til fire måneder. Det stemmer overens med den melding, som Mundo Deportivo er kommet med efter danskerens operation.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Den catalanske avis skriver, at Martin Braithwaite er ude til midten af december måned, hvilket vil sige om tre måneder. Avisen har været i kontakt med Braithwaites nærmeste og fået danskerens skade vurderet af fagfolk i forbindelse med deres udmelding om hvor lang tid Braithwaite er ude.

Den anden store catalanske avis Sport skriver imidlertid, at Braithwaite sandsynligvis først vender tilbage i aktion i januar. Det hænger nok fint sammen med, at Braithwaite kan bruge resten af december på at komme i god form igen og stå skarpt til det nye år.

Barca har ikke været gode til deres prognoser med de seneste længerevarende skader. Ansu Fati, Coutinho, Dembélé og Piqué har alle oplevet, at deres skader har taget længere tid at komme sig over. Det er måske derfor, at Barca er sparsomme med information om hvornår de forventer Braithwaite klar igen.

.:FORSIDE:.