Avis: Braithwaite er klar over han skal videre

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.06.21


Meget tyder på et exit for Martin Braithwaite fra Barca i løbet af denne sommer, selvom den danske angriber har gjort det godt i klubben. Nu fortæller den catalanske avis Sport, at Braithwaite selv har indset, at han skal videre.

Længe inden skiftet til den catalanske storbklub i februar 2020 var den helst store drøm for Braithwaite at komme til en klub der kæmpede med om at vinde Champions League. Det skete da Estadio Municipal Butarque blev skiftet ud med Camp Nou.

Siden sin tiltræden i Barca har Braithwaite flere gange udtalt, at han vil udfylde sin kontrakt med klubben der løber til sommeren 2024, mens han samtidig går efter at blive en legende i klubben.

Avisen Sport forklarer, at Braithwaite har indset han må videre i karrieren. Det sker efter tilgangene af angriberne Agüero og Memphis Depay, som ventes at få tildelt store roller i det catalanske angreb. Det lader dermed til, at danskeren vil få begrænsede muligheder for spilletid hvis han bliver.

Intet er officielt endnu og Braithwaite har en lang kontrakten til 2024, så Barca kan ikke sælge ham hvis han ikke selv vil væk, men klubbens plan er at sælge ham. Derfor er det nok bedst at finde en ny klub. Det er ikke godt for en ambitiøs spiller at være i klub, hvor man ikke indgår i planerne.

Barca er dog meget glade for Braithwaite. De er tilfredse med hans præstationer og danskeren er vellidt i omklædningsrummet. Klubben har bare planer med andre angribere og det ser ud til at gå ud over Braithwaite.

.:FORSIDE:.