fbpx
Annonce

Avis: Beckham vil lokke Barca-profiler til MLS

Gustav Nielsen - 30.03.22

// Sergio Busquets // Jordi Alba

Den tidligere engelske landsholdspiller, David Beckham, vil forsøge at lokke Barca-profilerne Sergio Busquets og Jordi Alba til MLS når deres kontrakt udløber i Barca. Englænderen står som bekendt i spidsen for klubben Inter Miami, og er igang med at bygge sit eget hold op, til at kunne vinde det amerikanske mesterskab. Angiveligt indgår flere Barca-spillere i disse planer. 

David Beckham grundlagde for fire år siden Inter Miami, som til daglig folder sig ud i den amerikanske liga, MLS. I løbet af sin tid som ejer i klubben har Beckham hentet flere profiler, blandt andre Gonzalo Higauin og Blaise Matuidi. Ifølge den catalanske avis Sport skulle englænderen angiveligt have set sig varm på to Barca-profiler, nemlig Sergio Busquets og Jordi Alba.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Busquets´ nuværende kontrakt udløber i 2023, mens Alba udløber i 2024. Begge spillere kunne se lukrative fordele ved at rykke over Atlanten og de vil formentlig få en god sum penge for at tage til MLS, mens det sportsligt også er et sted begge vil kunne præstere. Det kunne altså godt være lokkende for Barca-veteranerne at rykke til USA et år eller to, inden støvlerne endeligt sættes på hylden. 

Udover det økonomiske, er også de to legendariske Barca-angriberer, Luis Suarez og Lionel Messi, rygtet til klubben. Beckham skulle angiveligt have et stærkt ønske om at genforene den duo, som præsterede på vanvitttigt højt niveau sammen i Catalonien i flere år. Begge spillere er gode venner af både Busquets og Alba, så der ville helt sikkert også være noget tryghed at finde. 

Busquets spiller i manges øjne på sidste vers, og selvom tilgangen af Xavi har set catalaneren genfinde sit gamle niveau, er det begrænset hvor længe han kan følge med endnu. Det er offentligt kendt, at Alba og Messi har rigtig god kemi, og mon ikke venstrebacken gerne vil nå at spille sammen med den argentiske troldmand endnu en gang. Tiden må vise, om det lykkes Beckham at samle sit drømmehold i det amerikanske.

.:FORSIDE:.