Avis: Barca vil have Kün Aguero gratis til sommer

Jacob Møller Nielsen - 15.01.21Barca har siden i sommer haft brug for en stjerneangriber til holdkortet, og den engelske avis The Sun mener at vide, at Barca er interesseret i Manchester Citys stjerneangriber Sergio Kün Aguero, når angriberens kontrakt udløber til sommer.

I sommer nærmest afleverede Barcelona Luis Suárez til Atletico Madrid ganske gratis, og sidenhen har Barca haft store problemer på angrebsfronten, hvor klubben udelukkende har Martin Braithwaite på 9'er positionen. 

I transfervinduerne har der været meget snak om at hente Memphis Depay til angrebet, som dog ikke er den rendyrkede 9'er, som Barca mangler. Ifølge mediet The Sun skulle det nu få Barca til også at kigge andetsteds efter andre muligheder.

Avisen mener nemlig at vide, at Barca er interesseret i at hente Manchester City stjerneangriberen Sergio Kün Aguero, når hans kontrakt udløber til sommer. Barca vil derfor kunne hente den 32-årige angriber helt gratis.

Om argentineren ender i Barcelona efter sæsonen bliver spændende at se. Det ville helt sikkert fungere som et slags et incitament for at få Leo Messi til at blive i klubben, da Aguero er en af Messis allerbedste venner. Så måske signingen af Aguero også er en del af planen for at få Barcas vigtigste spiller til at forblive i klubben.

 

.:FORSIDE:.