fbpx
Annonce

Avis: Barca ønsker afklaring om Alonso inden torsdag

Simon Arun Vrábel - 15.08.22

// Marcos Alonso

Forhandlingerne imellem Chelsea og Barca om Marcos Alonso har stået på i flere uger, men en aftale er endnu ikke blevet lukket. Nu begynder man på Camp Nou angiveligt at blive utålmodige og kræver en afklaring inden torsdag,

Det er ved at være en offentlig hemmelighed, at Barca og Marcos Alonso fra Chelsea har en aftale med hinanden og at det kun er de to klubber, som mangler at få enderne til at mødes. Flere forskellige ting har dog trukket forhandlingerne ud og nu har Barca ifølge avisen Sport sat en deadline for at få afsluttet forhandlingerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca er forsat på udkig efter en venstreback, som kan aflaste Jordi Alba, som i sidste sæson spillede stort set alle klubbens kampe. Med sine 33 år kan det ikke gentage sig uden at få konsekvenser. Derfor har den sportslige ledelse igennem flere måneder været i dialog med Chelsea omkring Marcos Alonso og både spanske og catalanske medier mener at vide, at Alonso allerede har forhandlet sine personlige vilkår på plads med Barca.

Årsagen til, at de to klubber endnu ikke har offentliggjort en aftale er, at Chelsea først har været interesseret i Frenkie de Jong og nu Aubameyang, og man har derfor søgt at udarbejde en handel med én af disse spillere. Ingen af de to spillere har dog interesse i at skifte til England og derfor har man ikke kunnet nå til enighed om at inkludere nogle af dem i en handel med Chelsea.

Overgangssummen skulle angiveligt blive på otte millioner euro og Alonso er allerede stoppet med at træne med sine engelske holdkammerater og derfor mangler de sidste formaliteter blot for at handlen kan offentliggøres. Hvis alting falder på plads og Alonso ankommer til Camp Nou betyder det med stor sandsynlighed, at den sportslige ledelse vil finde en ny klub til Baldé, som enten vil blive solgt eller udlejet for at skabe plads til Marcos Alonso i truppen.

.:FORSIDE:.