fbpx
Annonce

Avis: Barca tilbudt franske Rabiot på fri transfer

Anders Lang Jensen - 16.12.22

topbar2221

Franske Adrien Rabiot har haft en svær tid i Juventus, men har i den nuværende VM-slutrunde været fast mand for Frankrig. Midtbanespilleren har kontraktudløb til sommer, og Barca er angiveligt blevet tilbudt at hente ham.

Adrien Rabiot har været sat i forbindelse med Barca ad flere omgange, og specielt da franskmanden skiftede til Juventus i 2019 fra Paris Saint-Germain. Under den nuværende VM-slutrunde har han været særdeles stærkt spillende som fast mand på den franske midtbane.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter denne sæson har Adrien Rabiot kontraktudløb i Juventus, og meget tyder på, at franskmanden gerne vil forlade den italienske storklub. Barca har fået tilbudt Rabiot på en fri transfer til sommer, og franskmanden skulle have et ønske om at skifte til Camp Nou. Det melder avisen Sport.

Barca-ledelsen har et snævert økonomisk råderum i de kommende transfervinduer, og derfor overvejer man spillere med kontraktudløb. Muligheden for at hente Adrien Rabiot gratis efter denne sæson bliver derfor uden tvivl overvejet på ledelsesgangene over Camp Nou.

rabiot1

// Rabiot
.:FORSIDE:.