fbpx
Annonce

Avis: Barca tættere på at forlænge med Cancelo

Markus Johannessen - 06.04.24

 

Manchester City har indtil nu været urokkelige, hvad angår João Cancelos fremtid i Barca, da Premier League-klubben ønsker at sælge ham hurtigst muligt til højestbydende klub. Nu meldes det alligevel, at forhandlingerne skrider fremad.

Den 29-årige portugiser har kommunikeret tydeligt, at han kun ønsker at fortsætte i Barca. Catalanerne ønsker ligeledes at beholde ham, som en vigtig brik i den langsigtede strategi, men indtil videre har økonomien været en udfordring. 

Manchester City kræver nemlig 40 millioner euro, som minimum, ved en direkte transfer og Barca ønsker at forlænge hans lejeaftale med en obligatorisk købsoption. Ifølge den catalanske avis Sport, begynder begge parter dog at bløde op for at finde en fælles løsning ved hjælp af Cancelos agent, Jorge Mendes.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Cancelos seneste præstationer i Barca-trøjen har igen etableret ham som en af verdens bedste backs, hvilket har vakt interesse fra adskillige klubber heriblandt Arsenal, Bayern München, Chelsea og forskellige bejlere fra Saudi Arabien. 

Trods den store efterspørgsel er forhandlingerne hurtigt blevet stoppet på grund af portugiserens egen holdning til ikke at lytte til tilbud udover Barcelona. Manchester Citys ledelse er angiveligt klar over, at de er dømt til at nå til enighed med Barca. 

Transferen kunne realiseres via en mere overkommelig fast pris, mod at man inkluderer diverse variabler baseret på præstation og målsætninger. Det samme kunne gælde forsvarsspillerens lønstruktur, så Barca kan betale hans skifte og holde sig under lønloftet. 

Det er udelukkende økonomien der skal på plads, siden der er konsensus om alt andet. Manchester City ønsker at slippe Cancelo permanent, Cancelo ønsker at spille for Barca i fremtiden og Barca ønsker at signere ham. 

Ifølge Sport, regner Barca med at have lukket aftalen med Manchester City før EM2024 starter til sommer.

cancelo41F

// Joao Cancelo
.:FORSIDE:.