fbpx
Annonce

Avis: Barca sælger ikke Dembélé denne sommer

FCBARCELONA.DK - 22.08.20

// Ousmane Dembélé


Ousmane Dembélé har været rygtet væk fra Barca denne sommer, men nu er der forlydender om, at franskmanden ikke er på salgslisten. Håbet er at den 23-årige angriber endelig kan finde den stabilitet frem man har savnet.

Ingen tvivler på Dembélés kvaliteter, men hans tre år i Barca har på ingen måde levet op til forventningerne. Talrige skader og en usund adfærd udenfor banen har skabt panderynker i klubben, hvor der tidligere på sommeren var rygter om, at den unge angriber var sat til salg.

Da præsident Bartomeu forleden kommenterede spillersituationen, dagen inden ansættelsen af Ronald Koeman, var Dembélé en af spillere der blev nævnt ved navn, blandt dem man ikke havde planer om at sælge.

Dermed er situationen nu en anden for angriberen og det skyldes nok ankomsten af Ronald Koeman. Hollænderen håber angiveligt at kunne få fuldt udbytte af Dembélé, noget som ikke er lykkes for hans forgængere. Der vil blive stillet krav til en mere professionel tilgang samt en tæt kontrol af hans fysiske tilstand. Det skriver avisen Sport i dag.

Dembélé står derved foran en afgørende sæson, for undgår han skader og finder den savnede stabilitet frem, står holdet måske pludselig med en profil, der kan være med til at vende den aktuelle sportslige situation i klubben.

Dembélé blev klarmeldt efter sin lange skadespause op til kampen mod Bayern München, men kom ikke på banen. Om en uge starter træningen i Barcelona og det bliver forhåbentlig startskuddet til en god sæson for angriberen.

.:FORSIDE:.