fbpx

Avis: Barca præsenterer Iñigo Martínez i næste uge

Peter Vyff - 01.07.23

// Iñigo Martínez

Barca ser ud til at få en travl sommer på transfermarkedet og catalanerne meldes nu klar til at præsentere endnu et nyindkøb i næste uge, og helt som forventet skulle det være forsvarsspilleren Iñigo Martínez.

Selvom transfervinduet kun lige er åbnet, så har ledelsen allerede lukket sommerens første to handler. Den første transfer kom i form af den 18-årige Mikayil Faye, der skiftede fra NK Kustosija og først er tiltænkt en rolle på andetholdet, og under noget større mediebevågenhed kunne Barca i sidste uge bekræfte tilgangen af İlkay Gündoğan fra Manchester City.

Artiklen fortsætter under annoncen


Og alt imens der forhandles med andre spillere, så skulle ledelsen være klar til at præsentere endnu en forstærkning i næste uge. Det skriver avisen Sport, der også kan fortælle at det er Iñigo Martínez der forventes præsenteret, hvilket ikke kommer som den store overraskelse.

Barca har været sat i forbindelse med baskeren siden sidste sommer, hvor parterne dog ikke kunne blive enige om en handel. Den 32-årige Martínez står dog uden kontrakt efter hans tid hos Athletic Club Bilbao, og ledelsen skulle allerede have lukket en forhåndsaftale med forsvarsspilleren for nogle måneder siden.

Landsholdsspilleren skulle samtidig også allerede have bestået det obligatoriske lægetjek, og derfor står intet nu i vejen for at kunne annoncere tilgangen af Martínez. Baskeren ønsker angiveligt at påbegynde træningen hurtigst muligt, så han er fit og klar til at møde holdkammeraterne, når den nye sæson snart skydes i gang..:FORSIDE:.