fbpx
Annonce

Avis: Barca planlægger at hente Dani Olmo i 2024

Peter Vyff - 27.03.23

// Dani Olmo

Barca har i efterhånden et par sæsoner haft snøren ude efter Dani Olmo, der tilhører RB Leipzig. Catalanerens kontrakt med tyskerne udløber dog efter næste sæson, hvilket ledelsen på Camp Nou eftersigende har tænkt sig at udnytte.

Dani Olmo fik sin fodboldopdragelse hos La Masia, inden han for ni år tiden tog afsked med Catalonien og skiftede til Dinamo Zagreb i Kroatien. Det noget ukonventionelle skifte viste sig hurtigt at blive en succes for midtbanespilleren, der i 2020 skiftede til RB Leipzig for næsten 30 mio. euro.

Catalaneren har haft pænt med succes hos tyskerne, hvor han har udviklet sig til en kvalitetsspiller, der som oftest har været at finde i startopstillingen hos RB Leipzig. Den 24-årige Olmo har dog været plaget af en del skader i denne sæson, hvor han har siddet ude i 10 kampe, men på trods af det, så har han spillet 15 kampe i Bundesligaen og bidraget med 2 mål og 4 assists.

Artiklen fortsætter under annoncen


Landsholdsspilleren, der har fået 30 kampe for Spanien, beskrives som en alsidig spiller, der kan operere på flere positioner på banen, og det er netop det faktum, som stadig gør ham interessant på Camp Nou. Catalanerne søger netop efter flere muligheder oppe i front, og Xavi har især et godt øje til alsidige spillere.

Barca har derfor ifølge avisen Mundo Deportivo tænkt sig at hente Leipzig-spilleren til næste sommer, hvor hans kontrakt udløber. Ledelsen skulle angiveligt have gået så vidt som at have bedt Olmo om ikke at forny sin kontrakt med tyskerne, da parterne mødtes under VM-slutrunden i Qatar.

Catalaneren menes at have en markedspris på 40 mio. euro, så selvom Barca ønsker at hente ham hurtigst muligt, så er det slet ikke en mulighed taget økonomien i betragtning. Ledelsen satser som nævnt istedet på at hente Olmo transferfrit næste år, hvor der forhåbentligt er bedre plads til forstærkninger i løn- og transferbudgettet.

.:FORSIDE:.