fbpx

Avis: Barca overvejer at sælge Pablo Torre

Simon Arun Vrábel - 14.12.22

// Pablo Torre

topbar222

Pablo Torre er forsat i en svær limbo imellem førsteholdet og Barça Atlètic og konsekvensen er nu blevet, at man angiveligt overvejer at sælge den talentfulde offensivspiller som tilsyneladende har flere tilbud liggende.

Unge Pablo Torre har et kæmpe talent men alligevel har han stort set ikke spillet og det endda til trods for, at både første- og andetholdet kan se hans potentiale. Den svære situation som der ikke umiddelbart er nogen nem løsning på, gør nu, at den sportslige ledelse overvejer at acceptere ét af de mange bud som ligger på den 19-årige offensivspiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


198 minutter fordelt på fem kampe er det i alt blevet til siden Pablo Torre ankom til Barca og de få minutter ligger langt fra det potentiale som den unge spiller besidder. Egentligt tilhører Torre andetholdet, Barca Atlètic, men siden hans ankomst til Camp Nou har Xavi insisteret på, at han trænet og spillet med førsteholdet. Det er det samme setup som f.eks. Gavi har, men forskellen på de to jævnaldrende spillere er, at Gavi nyder masser af spilletid under dette setup.

Modsat så har Torre kun optrådt en enkelt gang for Barça Atlètic imens det er blevet til fire anonyme indhop for Xavis mandskab. Derfor overvejer den sportslige ledelse nu at tage imod nogle af de mange bud som der er kommet på den unge midtbanespillere siden at han ankom til klubben i sommer. Det er avisen Sport som bringer historien og her fortæller de, at man har modtaget en håndfuld tilbud fra klubber i første division.

Angiveligt er man bange for at fremtiden for Torre ender som Riqui Puig og Aleñá. Begge spillere havde en et kæmpe potentiale som aldrig rigtig blev udlevet på grund af mangel på kontinuerlig spilletid. Fælles for dem begge – og for Pablo Torre – er, at de alle modsatte sig diverse udlejninger eller salg fordi de ønskede at blive at kæmpe for deres plads på holdet. Det bliver derfor spændende at se hvordan fremtiden for Pablo Torre udformer sig i løbet af vinterens transfervindue.

Det var planen at Pablo Torre skulle spille nogle kampe for Barca Atlétic i VM-pausen, men det har en ankelskade forhindret..:FORSIDE:.