fbpx

Avis: Barca og Ter Stegen uenige om kontraktfornyelse

Magnus Wind - 24.03.20

© Getty Images
// Ter Stegen

Barca forsøger i øjeblikket at forlænge kontrakten med Marc-André Ter Stegen, men de to parter kan ikke blive enige om den økonomiske side af aftalen. Nu er forhandlingerne udskudt grundet corona-situationen.

En af Barcas vigtigste spillere de sidste par år har været Marc-André Ter Stegen, som flere gange har reddet point hjem til catalanerne med fantastiske præstationer i målet. Tyskeren har i denne sæson ønsket en ny og forbedret kontrakt, der skulle symbolisere hans nye betydning for holdet. Barca og Ter Stegens repræsentanter har også holdt flere møder, men foreløbigt er meldingen, at de to parter ligger et stykke fra hinanden.

I følge den catalanske sportsavis Sport, så drejer problemet sig om det økonomiske. Angivenligt så har Barca tilbudt Ter Stegen en årsløn på 6,5 millioner euro inklusiv bonusser, hvilket svarer til knap 50 millioner danske kroner. Denne nye kontrakt skulle holde tyskeren i klubben indtil 2024, hvilket skulle være et stort ønske fra Barcas side. Dog har målmanden og hans repræsentanter afvist dette kontraktudspil, da spillere, som har spillet mindre end Ter Stegen, har fået flere penge end tyskeren er blevet tilbudt i denne omgang. 

Lige nu ligger forhandlingerne stille grundet corona-situationen, men ventes at blive genoptaget når tilstandene bliver normale igen. Ter Stegens kontrakt med Barca udløber i sommeren 2022.  

  

 

.:FORSIDE:.