fbpx
Annonce

Avis: Barca og Juve er enige om Pjanic-Arthur bytte

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.06.20

© Getty Images
// Arthur // Miralem Pjanic

Barca arbejder på højtryk for at lukke en handel, der sender Pjanic til Barca og Arthur til Juventus. Ifølge nye meldinger er de to klubber enige om en byttehandel. Det eneste brik som mangler nu er kun Arthur.

Barca og Juventus skulle eftersigende være enige om at bytte Pjanic og Arthur ifølge den italienske avis La Gazzetta dello Sport. Catalanerne arbejder hårdt på at lukke en handel inden udgangen af juni om blot en uge.

Den eneste brik, der mangler i det store puslespil, er Arthurs accept af et skifte til Juventus. Ifølge de seneste meldinger er han endnu ikke overbevist om at forlade Barca, men hans agenter fortsætter med at forhandle med Juventus.

I Italien meldes der om optimisme fra Juventus' side. Her er man nærmest sikre på, at det vil lykkes dem at få fingrene i Barcas 23-årige brasilianer. Det hele afhænger nu af Arthur.

Barca vil kun gennemføre et bytte, hvis der bliver tale om en ren en-til-en byttehandel, hvor Pjanic skifter til Barca og Arthur til Juventus uden, at der bliver penge involveret.

.:FORSIDE:.