fbpx
Annonce

Avis: Barca lurer på talentfuld Leeds-målmand

Anders Lang Jensen - 15.03.22

// Illan Meslier

ps5 art


Mange positioner er på tegnebrættet til at blive forstærket til sommer i Barca. En position, som ledelsen også overvejer er i målet, hvor der arbejdes på konkurrence til Marc-André ter Stegen i form af Illan Meslier i Leeds United.

Præstationerne fra tyske Marc-André ter Stegen har været svingende i den seneste lange periode efterhånden. Det har fået ledelsen på Camp Nou til at kigge på markedet efter mulige alternativer til at skærpe konkurrencen i buret.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo har Barca udset sig franske Illan Meslier fra engelske Leeds United som en mulighed til keeper-teamet. Den engelske traditionsklub er i overhængende fare for nedrykning fra Premier League, og Barca lukrerer på en billig transfer til sommer, hvor Leeds kan blive tvunget til at sælge.

Det forventes ikke, at Barca sælger Marc-André ter Stegen, men der arbejdes uden tvivl på at øge konkurrencen omkring tyskeren. Neto forlader angiveligt Barca til sommer, og derfor ligner den kun 22-årige Illan Meslier en fornuftig potentiel tilgang samt en mulig langsigtet løsning som førstemålmand i det catalanske.

.:FORSIDE:.