fbpx
Annonce

Avis: Barca lokker Napolis Koulibaly med kontrakt

Anders Lang Jensen - 09.03.22

// Kalidou Koulibaly

ps5 art


Mens Barca er så godt som sikre på at bringe danske Andreas Christensen ind til sommer, er klubben ikke færdige med ønsket om at forstærke defensiven yderligere. Napolis Kalidou Koulibaly er nemlig angiveligt et stort tema.

Det bliver uden tvivl den bagerste kæde, der kommer til at gennemgå den største forandring til sommer på Barca-mandskabet. En række spillere ventes at blive solgt, mens flere spillere udefra skal forstærke truppen. Andreas Christensen er én af disse, men ikke den eneste.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den italienske avis La Gazzeta dello Sport skulle cheftræner Xavi være særdeles opsat på at hente Napolis Kalidou Koulibaly allerede til sommer, selvom han først har kontraktudløb i det italienske i 2023. Dialogen mellem Barca og senegaleserens lejr er allerede etableret, hvor Barca-ledelsen har gjort det klart, at man vil fremlægge en kontrakt frem til 2026 for forsvarsprofilen.

Avisen melder sågar, at præsident Joan Laporta forleden var i møde med spillerens agent Fali Ramadani. Selvsamme agent der også repræsenterer Barca-ejede Miralem Pjanic, som er udlejet til tyrkiske Besiktas. Begge spillere var på dagsordenen, og ønsket om at hente Koulibaly fra Barcas side skulle altså være soleklart.

.:FORSIDE:.