fbpx

Avis: Barca insisterer på at De Jong sænker sin løn

Simon Arun Vrábel - 07.12.22

// Frenkie de Jong

topbar222

Selvom forholdet imellem Frenkie de Jong og klubben ikke er på sit bedste efter et anstrengt transfervindue, så arbejdes der angiveligt på at finde en god løsning, hvor hollænderen sænker sin høje løn.

Selvom Barcas sportslige ledelse ikke just er i kridthuset hos Frenkie de Jong og hans bagland, så vil man alligevel invitere hollænderen til forhandlingsbordet. Målet er at finde en god løsning for alle parter som gør, at De Jong sænker sin nuværende høje løn.

Siden ankomsten af klubbens præsident Joan Laporta har ledelsen gjort alt hvad den kunne for at vende den alvorlige økonomiske situation. En af de mange muligheder som blev undersøgt, var at sælge hollandske Frenkie de Jong for at frigive lønkroner og det endda selvom midtbanespilleren virker som den ideelle Barca-spiller. Frenkie de Jong selv, var da heller ikke interesseret i at forlade Barca, som han i flere interviews har kaldt sin drømmeklub.

Artiklen fortsætter under annoncen


Årsagen til, at man ønskede at sælge hollænderen, er angiveligt fordi han sammen med den tidligere ledelse fik forhandlet en kontraktforlængelse som indebar en meget markant lønstigning. Den høje løn stemmer ikke overens med den nye lønstruktur som man ønsker at skabe i truppen og derfor har man gjort alt hvad man kunne, for at trække hollænderen til forhandlingsbordet.

Alt imens har Frenkie de Jong vist storspil på banen og i de seneste kampe har han endda slået Gavi af pinden i kampen om pladsen på midtbanen ved siden af Pedri. Samtidig står klubben i en svær situation, for man er nødsaget til at opfylde den kontrakt som hollænderen har med klubben. Alligevel meddeler avisen Sport, at man endnu engang vil prøve at invitere hollænderen til forhandlingsbordet fordi man insisterer på, at hans løn skal sænkes.

Avisen mener at vide, at man vil lokke hollænderen med en lang kontrakt i bytte for en lønnedgang, selvom den 25-årige midtbanespillers først har kontraktudløb i 2026, hvor han altså vil være fyldt 28 år. Det er ikke utænkeligt at De Jong ønsker at spille resten af sin karriere i Barca og i så fald kunne en lang kontrakt med hans drømmeklub virke lokkende..:FORSIDE:.