fbpx
Annonce

Avis: Barca holder stadig øje med Raheem Sterling

Markus Johannessen - 11.06.22

// Raheem Sterling

Selvom den mest omtalte angriber på sommerens transfermarked, Robert Lewandowski, er catalanernes førsteprioritet, kigger Barcas ledelse aktivt efter alternativer. Nu nævnes engelske Raheem Sterling igen som et emne. 

Efter Premier League-mestrene Manchester City har sikret sig den norske målmaskine, Erling Haaland, er konkurrencen om spilletiden i Pep Guardiolas offensive mandskab blevet endnu mere intens. Med en tilbagevendende Julián Álvarez og et tidligere storkøb af Jack Graelish, ser Raheem Sterlings plads i hierarkiet ud til at blive udfordret næste sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis, Sport, har Sterling ikke blot et ønske om at forlade Manchester City, men et ønske om at forlade Premier League. Det har eftersigende vækket interesse hos Barcas ledelse, som angiveligt allerede viste interesse for den engelske landsholdsspiller i vinterens transfervindue. 

Manchester Citys cheftræner, Pep Guardiola, er angiveligt villig til at lade Sterling finde nye græsgange og det lader ikke til, at angriberen kommer til at mangle tilbud. 

Ifølge avisen, Sport, er både Chelsea og Arsenal interesserede i den hurtige kantspiller, men det bliver nok ikke en realitet, da han eftersigende ønsker at komme til udlandet. Derudover har store sydeuropæiske klubber som Juventus, PSG, Real Madrid og nu også Barca meldt sin interesse i Sterlings underskrift. 

Sterlings kontrakt i Manchester City ophører i 2023.

.:FORSIDE:.