fbpx
Annonce

Avis: Barca har Shakhtars' Dodo i kikkerten

Allan Stefan - 10.06.22

Barcas sportslige ledelse har har angiveligt set sig varm på den brasilianske højreback, Dodo, fra Shakhtar Donetsk. De anser ham angiveligt som værende et stort talent, som kan komme op på samme højder som Dani Alves.

Dodo skulle efter sigende være klar til at prøve sig af i nogle af de større europæiske ligaer, og ønsker at forlade det krigshærgede Ukraine. Af mange medier bliver han kaldt den ‘nye Dani Alves’. Dodo besidder også mange af de samme egenskaber, som kendetegnede en ung Alves. Offensive løb, kraftfuld og teknisk begavet, er de mærkater, som mange internationale medier bruger for at beskrive den 23-årige brasilianer.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca har ifølge den catalanske avis Sport dog konkurrence om Dodos underskrift. Deres evige rivaler fra Real Madrid, Bayern München, Fiorentina og Tottenham skulle alle være blandt bejlerne og vil efter sigende gerne hente spilleren, der kommer fra Coritiba-akademiet i det sydlige Brasilien.

Dodo, som viste et imponerende niveau i sidste Champions League-sæson, har kontrakt med Shakhtar indtil 2025. Af det troværdige tyske medie Transfermarkt, vurderer de Dodos markedsværdi til at ligge på omkring 20 mio. euro. Shakhtar Donetsk købte selv Dodo fra Coritiba FC for 2 mio. euro tilbage i januar 2018.

// Dodô
.:FORSIDE:.