fbpx

Avis: Barca har sat prisskilt på Raphinha

Peter Vyff - 30.12.23

// Raphinha

Det har været et hårdt efterår for Raphinha, der slet ikke har kunne få spillet til at fungere. Brasilianeren nævnes nu som en mulig transferkandidat til sommer, og ledelsen skulle angiveligt allerede have fastsat en pris på ham.

Der har altid været store forventninger til Barcas offensive spillere, og eftersom det kun er blevet til tre mål i 14 kampe for brasilianeren, må han siges at have underpræsteret. Kantspilleren har dog også budt ind med fem assists, ligesom han også har haft stor betydning i det defensive, hvor han altid arbejder hårdt.

Ledelsen er dog eftersigende langt fra overbevist om, hvorvidt Raphinha har kvaliteten til at fortsætte hos Barca, og eftersom han har tiltrukket sig en del interesse udefra, har man valgt at fastsætte et prisskilt på stjernespilleren. Det skriver avisen Sport, der også tilføjer at prisen bliver på 100 mio. euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det må siges at være et højt beløb for en kantspiller med to middelmådige sæsoner i bagagen. Raphinha har dog stadig et godt ry i Premier League fra tiden hos Leeds, og Manchester United skulle især have stor interesse i den karimastiske brasilianer.

Chelsea har også tidligere haft snøren ude efter kantspilleren og en stor del saudiarabiske klubber meldes også lune på ham. Raphinha selv ønsker dog for nu at blive hos Barca, hvilket også forstærkes at det faktum, at han fortsat ingen agent har tilknyttet, efter Deco måtte opgive stillingen, da han startede som sportsdirektør.

Brasilianeren har samtidig også først kontrakudløb i 2027, og intet tyder for nu på, at han kunne finde på at forlade Barca. Klubben udelukker dog ikke et skifte, selvom det i øjeblikket virker usandsynligt, at nogen klubber skulle byde 100 mio. euro for Raphinha, men et bud i nærheden vil nok blive nøje overvejet..:FORSIDE:.