fbpx
Annonce

Avis: Barca har fået tilbudt João Félix

Peter Vyff - 04.06.23

// Joao Felix

Barca har eftersigende tænkt sig at hente en backup for Robert Lewandowski til næste sæson. Catalanerne skulle i den forbindelse have fået tilbudt João Félix fra Atlético Madrid, som dog menes at koste tæt på 50 mio. euro.

Barca arbejder tilsyneladende på at finde en backup til Lewandowski, som holdet har måtte undvære i en række kampe i foråret på grund af skader og karantæne. Barca er derfor blevet nævnt i forbindelse med en række spillere, såsom Pierre-Emerick Aubameyang fra Chelsea og Vitor Roque fra Athletico Paranaense.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det seneste rygte skulle dog inkludere João Félix, der snart er tilbage hos Atlético Madrid efter et låneophold hos Chelsea. Superagenten Jorge Mendes skulle ifølge avisen Sport have tilbudt portugiseren til præsident Joan Laporta, og forklaret, at han kan købes for en pris i omegnen af 50 mio. euro.

Den 23-årige Félix er også tidligere blevet meldt på vej til Camp Nou, og Barca skulle endda have forsøgt at bytte sig til landsholdsspilleren, da Antoine Griezmann blev udlånt til Atlético Madrid. Catalanerne har nu endelig fået chancen for at hente portugiseren, dog lader interessen nu ikke længere til at være til stede.

Ledelsen har ikke tænkt sig at bruge så stort et beløb på en backup-angriber, samt er Félixs spillestil langt fra Lewandowskis. Barcas førsteprioritet er fortsat at finde plads til Lionel Messi, hvilket betyder at portugiseren nok heller ikke denne gang ender på Camp Nou.



.:FORSIDE:.