fbpx
Annonce

Avis: Barca har fået Raphinha for mindre end ventet

Anders Lang Jensen - 23.07.22

// Raphinha

Barca kæmpede mod et par engelske topklubber om Raphinhas underskrift denne sommer. Barca endte dog med at løbe med underskriften, og transfersummen til Leeds er angiveligt mindre end det er blevet beskrevet i medierne.

Meldingerne har indtil nu gået på, at købet af brasilianske Raphinha kostede Barca 58 millioner euro plus 9 ekstra millioner i mulige variabler. Transfersummen er dog et stykke lavere end det beløb. Det erfarer avisen Marca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge Marca er prisen landet på 48 millioner euro, mens der derudover ligger 12 millioner euro i mulige bonusser, som skal indfries. De ekstra millioner i variabler er dog ikke helt nemme at opnå. En stor del af variablerne på de 12 millioner euro ligger i, hvis Raphinha vinder Champions League med Barca, skriver avisen.

Prisen ligger altså tilsyneladende på et lavere niveau end først antaget. Desuden kræver det altså stor succes for Barca i de kommende sæsoner for at opnå de indbyggede bonusser i aftalen med engelske Leeds United. Med en sejr i Champions League vil Barca helt sikkert med glæde betale lidt ekstra til Leeds.

.:FORSIDE:.