fbpx
Annonce

Avis: Barca har endnu en Chelsea-profil på listen

Markus Johannessen - 28.03.22

// Marcos Alonso

Xavi er på udkig efter en venstreback, der kan bruges som alternativ til Jordi Alba, og cheftræneren har angiveligt fået øjnene op for endnu en Premier League-spiller. Chelseas forsvarsspiller Marcos Alonso er det nyeste navn på listen over forstærkninger til den catalanske defensiv. 

Barca har på det seneste haft stor succes med at operere på transfermarkedet, hvor flere essentielle forstærkninger er ankommet til klubben omkostningsfrit på fri transfer. Ifølge den catalanske avis Sport har Xavi målsat sig at finde sin nye venstreback i sommerens transfervindue.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det seneste navn på listen er Marcos Alonso, som udover at være en Chelsea-profil også er Jordi Albas landsholdskollega. Marcos Alonso har dog ikke kontraktudløb før sommeren 2023, hvilket er et år senere end hans nuværende holdkammerater Andreas Christensen og Azpilicueta, som også er nævnt i sammenhæng med catalanerne. Om det kan lykkes Xavi og co. at hente den 31-årige forsvarsspiller via en lukrativ aftale med Chelsea, før hans kontrakt udløber, er endnu uvist. 

Marcos Alonso kan heller ikke selv røbe noget om sin fremtid, men det virker ikke usandsynligt, at han dukker op i den spanske liga igen. 'Jeg har en kontrakt og i øjeblikket er jeg Chelsea-spiller. Jeg har det godt her, selvom jeg altid ville være glad for at vende tilbage til spansk fodbold. Det er alt, hvad jeg kan sige lige nu' udtaler Marcos Alonso til det spanske medie OK Diario. 

Listen over kandidater til venstreback-positionen er efterhånden ved at være lang, men Xavis førsteprioritet skulle eftersigende være den 26-årige Valencia-spiller, José Luis Gayà. Dog kunne det godt tyde på, at han ender med at forlænge med sin nuværende klub, hvilket tvinger catalanerne til at kigge på alternativer, som blandt andet består af West London-klubbens Marcos Alonso.

.:FORSIDE:.