fbpx
Annonce

Avis: Barca har en plan for at hente Erling Håland

FCBARCELONA.DK - 13.05.21

// Håland


I følge avisen Sport er norske Erling Håland det helt store transfermål for præsident Joan Laporta og selvom angriberen ser ud til at blive dyr og Barcas økonomi er presset, er der angiveligt lagt en plan, der skal gøre købet muligt.

Ved første øjekast virker det ikke realistisk, at Barca kan hente Erling Håland til sommer. Dortmund vil ikke sælge, prisen på spilleren er høj og Barca har ingen penge. Dertil kommer, at andre klubber også står på spring.

Alligevel skulle Joan Laporta være godt i gang med, at bane vejen for et opsigtsvækkende skifte. Det fortæller avisen Sport i deres torsdagsudgave. Barca-præsidenten vurderer at holdet har brug for en angriber fra øverste hylde og at tilgangen af Håland vil skabe håb hos tilhængerne og øge muligheden for titler.

Håland vil til en af de helt store klubber og Barca har allerede holdt møde med hans agent Raiola og spillerens far, så den gensidige interesse er til stede. Det har fået Laporta i arbejdstøjet, for nu står Håland øverst på ønskesedlen.

Joan Laportas plan går ud på, at sikre den nødvendige finansiering. Der nævnes en mulig pris på 125 mio. euro, der dog ikke skal betales på én gang. Dertil kommer spillerens løn, der kommer til at ligge blandt de højeste i truppen.

Laporta er godt i gang med at øge klubbens indtægter i form af nye store sponsoraftaler. Samtidig skal udgifterne ned og det skal ske ved, at en række løntunge spillere sælges til sommer. Her kan nævnes navne som Umtiti, Coutinho og måske Dembélé, hvis sidstnævnte ikke vil forlænge.

Laporta arbejder tålmodigt og er udemærket klar over, at det er en kompliceret mission, hvor også Dortmund skal overbevises om, at de skal slippe den norske guldfugl. Her er Barca-præsidenten dog optimistisk, for der hersker et godt forhold mellem de to klubber.

Barca står samtidig med den fordel, at de har spillere i truppen der kan blive en del af en byttehandel, f.eks. på lejeaftaler, Det kunne være spillere som Puig, Aleñá, Pjanic, Coutinho, Umtiti, Trincao eller Braithwaite.

Én ting er helt sikkert. Erling Håland bliver et af transfervinduets varmeste emner denne sommer, for andre store klubber trækker også i nordmanden, blandt dem Real Madrid.

.:FORSIDE:.