fbpx
Annonce

Avis: Barca har besluttet at sælge Sergi Roberto

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.05.21

// Sergi Roberto


Præsident Joan Laporta udtalte forleden, at der den kommende tid skal der træffes store og vigtige beslutninger har  En af de beslutninger meldes nu at være, at Barca har besluttet sig for at sælge den midtbanespiller Sergi Roberto.

Ifølge den catalanske avis Sport indgår Sergi Roberto ikke længere i Barcas planer for næste sæson. Catalanerne vil ifølge avisen sælge den loyale og alsidige spiller i sommerens transfervindue, da klubben mener, at Sergi Robertos tid på førsteholdet er slut.

Sergi Roberto er efterhånden blevet 29 år og han har kontraktudløb om et års tid. I denne sæson har han ikke for alvor levet op til forventningerne, men det har da også været en svær tid for ham med flere skader og corona-sygdom. 

Forleden skrev han selv på sine sociale medier, at han går igennem en svær tid både fysisk og mentalt, men at han tror på, at de gode tider snart vender tilbage. De gode tider kan meget vel blive i en ny klub i næste sæson, hvis Barca gør alvor af deres planer om at sælge deres egenudviklede spiller fra La Masia.

Hvis Barca sælger Sergi Roberto til sommer, vil det være en markant spiller i omklædningsrummet og i klubbens historie man siger farvel til. Sergi Roberto har spillet over 300 kampe på førsteholdet i Barca og han er en del af anførergruppen sammen med Messi, Busquets og Piqué, hvor han er fjerdeanfører.

.:FORSIDE:.