fbpx
Annonce

Avis: Barca håber Messi forlænger efter Copa América

FCBARCELONA.DK - 13.06.21

// Lionel Messi


Med kun cirka to uger tilbage af Messis kontrakt med Barca, er det stadig intet nyt om han forlænger. Nu er der imidlertid forlydender om, at Barca håber at forlængelsen falder definitivt på plads når Copa América er slut.

Lige nu er Messi fuldt fokuseret på det argentinske landshold ved Copa América i Brasilien. Han drømmer om at vinde sin første titel med landsholdet og derfor får det hans fulde opmærksomhed.

Derfor er der ikke nogen der tror på, at der kommer en afklaring af Messis fremtid før Copa América og det har man indstillet sig på hjemme i Barcelona. Man har givet Messi et tilbud indenfor de rammer økonomien tillader det og nu venter man blot på svar.

Håbet er, at Messi umiddelbart efter at Copa América slutter for hans vedkommende, uanset om det er efter finalen eller tidligere i turneringen, giver Barca sin accept på at forlænge. Herefter vil klubben hurtigt komme med en officiel udmelding og Messi kan tage på ferie.

Copa América indledes i aften kl. 23.00 dansk tid med åbningskampen mellem Brasilien og Venezuela. Argentina spiller sin første kamp mandag aften, mens finalen spilles den 10. juli.

.:FORSIDE:.