fbpx

Avis: Barca dropper forhandlinger om Nico Williams

Markus Johannessen - 16.11.23

 

Barca har angiveligt haft Bilbaos Nico Williams på blokken og været i kontakt med hans repræsentanter. Nu meldes det dog, at den sportslige ledelse ikke regner med at gennemføre hans transfer af flere årsager. 

Barca har fortsat en mission om at styrke offensiven til sommer og et af de navne, der har summet i de catalanske medier, er Athletic Club Bilbaos 21-årige angrebsprofil, Nico Williams. Det lader dog ikke til at blive en realitet alligevel.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu beretter den catalanske avis Sport nemlig, at Barcas ledelse ikke har til hensigt at gå videre med forhandlingerne. Først og fremmest har Nico Williams et tæt knyttet bånd til sin nuværende klub, som endnu ikke har præsenteret angriberen for et nyt kontraktudspil, selvom hans kontrakt udløber i juni. Dog er Barca angiveligt overbevist om, at han snart vil modtage et tilbud om forlængelse, hvilket han højst sandsynligt vil svare ja til. 

Ydermere er der tvivl om, hvorvidt han passer ind i truppen, hvad angår den catalanske spillestil. Barcas sportslige ledelse har i høj grad givet udtryk for, at Nico Williams er en interessant spiller med gode kvaliteter, dog er han en angrebsprofil, som har brug for plads omkring sig for at skabe farlige situationer, hvorimod Barca altid har spillet i små rum.

Desuden leder catalanerne efter en decideret afslutter, hvor det angiveligt er konkluderet, at det 21-årige talent ikke er skarp nok endnu. Ifølge avisen Sport fortætter Nico Williams sin karriere i enten Athletic Club Bilbao eller Premier League.// Nico Williams
.:FORSIDE:.