fbpx
Annonce

Avis: Barca er åben overfor at sælge Sergi Roberto

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.03.21

// Sergi Roberto


Allerede sidste sommer blev der sat gang i en oprydning i truppen og den ser ud til at fortsætte til sommer, hvor flere spillere kan forlade klubben. En af de spillere, som Barca angiveligt er åbne overfor at sælge er Sergi Roberto.

Ifølge den catalanske avis El Mundo Deportivo, modtog Barca et bud på Sergi Roberto på 60 mio. euro sidste sommer, men den alsidige spiller blev i klubben. Hvis Barca får et lignende tilbud på ham i det kommende transfervindue, er Barca ifølge avisen klar til at sælge Sergi Roberto.

Ender det med et salg af den catalanske midtbanespiller, så vil der blive tale om, at Barca siger farvel til en af de markante kulturbærere i truppen, da Sergi Roberto er en del af anførergruppen i Barca sammen med Messi, Busquets og Piqué. Samtidig har Sergi Roberto spillet hele sin karriere i Barca og kommet op gennem La Masia.

Barca vil dog ikke sælge Sergi Roberto for enhver pris, men hvis der kommer et bud i størrelsesordenen 60 mio. euro, så kan et salg blive en realitet. Hvis ikke Barca sælger den 29-årige til sommer, så skal klubben i stedet forsøge at forlænge kontrakten med ham, da den har udløb i sommeren 2022.

Det er nok svært at se hvilken anden klub i La Liga Sergi Roberto ville kunne tørne ud for, men til gengæld er der angiveligt stor interesse for ham i Premier League, hvor Manchester United tilsyndeladende holder godt øje med midtbanespilleren. Der er dog ingen tvivl om, at Sergi Roberto nok helst vil fortsætte karrieren i Barca.

.:FORSIDE:.