fbpx
Annonce

Avis: Aubameyang nævnes som et alternativ

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.01.22

© Getty Images
// morata // Aubameyang

ps5 art

 

Barca forsøger stadig at hente Alvaro Morata her i slutningen af transfervinduet, men catalanerne arbejder også med et alternativ. Her nævnes Pierre-Emerick Aubameyang som en mulighed, hvis det ikke lykkes at hente Morata.

Juventus vil have en erstatning på plads, hvis de skal sende Morata tilbage til Atlético Madrid, hvorfra han så kan tage til Barca. Aubameyang nævnes som en mulighed for Juventus, men går Barcas Morata-handel i vasken kan den gabonesiske angriber også være en løsning for catalanerne.

 

Artiklen fortsætter under annoncen


Aubameyang lader til at være ude i kulden i Arsenal efter, at han har fået frataget anførerbindet af Mikel Arteta, der har en fortid på Barcas B-hold. Den 32-årige angriber kan derfor være på vej videre i karrieren i januars transfervindue.

Xavi ønsker altså fortsat at få en angriber til klubben, selvom Luuk de Jong ser ud til at blive, selvom Martin Braithwaite er blevet klar igen, selvom Jutgla viser lovende takter, selvom klubben har hentet Ferran Torres og ser ud til at hente Adama Traore tilbage.

Der er stadig få dage tilbage af transfervinduet, så meget kan nå at ske. Det kom der gode eksempler på, da det seneste transfervindue lukkede i august sidste år, da Antoine Griezmann blev udlejet til Altético, mens Luuk de Jong blev lejet i Sevilla.

.:FORSIDE:.