fbpx
Annonce

Avis: Atlético vil beholde Griezmann for 40 mio. euro

FCBARCELONA.DK - 29.03.22

// Antoine Griezmann

Meget tyder på at Barca inkasserer 40 mio. euro for Grizmann når næste sæson er slut. Atlético Madrid ser ud til at udlytte den købsoption de fik spilleren, som de lejede på den sidste dag af sommerens transfervindue.

På den allersidste dag i sommerens transfervindue blev Antoine Griezmann lejet ud for to sæsoner til Atlético Madrid, hvor Barca havde hentet ham to sæsoner tidligere. Da lejeaftalen blev meldt ud troede de fleste, at Atlético på forhånd havde forpligtet sig til at købe den franske angriber for 40 mio. euro i sommeren 2023, men sådan er det ikke. Det fortæller avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Aftalen løber tilsyneladende kun denne sæson, men indeholder samtidig en klausul om, at den automatisk forlænges med et år, hvis Griezmann som minimum spiller 50% af kampene i denne sæson. Dermed kunne madrilenerne reelt sende ham tilbage til Barcelona, ved holde ham under de 50%.

Intet tyder dog på at det vil ske. Her hvor man er cirka to tredjedele henne på sæsonen, har Griezmann deltaget i mere end 60% af kampene. Bliver franskmanden skadet, tæller det ikke med i regnskabet.

Atlético Madrids træner Diego Simeone er meget glad for Griezmann, der får masser af spilletid. Derfor når den udlejede spiller helt sikkert langt over de 50% af kampene denne sæson. Det vil betyde at lejeaftalen gælder næste sæson også og at Atlético er forpligtet til at sende 40 mio. euro til Barca, noget der vil lune i den slunkne klubkasse.

.:FORSIDE:.