fbpx
Annonce

Avis: Arsenal interesseret i Barca-målmand

Peter Vyff - 02.06.22

// Neto

Barca står foran et hektisk transfervindue, hvor holdet skal forstærkes markant. Hvis det skal lykkes, så skal der sælges flere førsteholdsspillere. Nu forlyder det at Arsenal skulle være ganske interesseret i reservekeeper Neto.

Det er ingen hemmelighed, at der kommer til at ske en større udskiftning i førsteholdstruppen på Camp Nou. Det forventes at flere førsteholdsspillere må forlade Barca henover sommerferien, og nu lader det til at turen er kommet til andenmålmanden Neto Murara.

Artiklen fortsætter under annoncen


Brasilianeren ankom fra Valencia tilbage i 2019, hvor han byttede plads med Jasper Cillesen, som i lang tid havde været andenmålmand på Camp Nou. Situationen har ikke været anderledes for Neto, hvor det er kun blevet til 21 kampe på førsteholdet siden hans skifte.

Målmanden har eftersigende fået nok af situationen på Camp Nou, og ifølge Goal har han tænkt sig at finde en anden arbejdsgiver efter sommerferien. Catalanerne ønsker heller ikke at beholde ham på lønningslisten, da han ingen fremtid har på Xavis mandskab, hvor hjemvendte Iñaki Peña forventes at tage pladsen som holdets andenmålmand.

Ledelsen er derfor åbne overfor at få solgt målmanden, og ifølge Goal har man tænkt sig at lytte til alle tilbud der kommer. Arsenal har eftersigende holdt øje med Neto i lang tid, uden at det endnu er blevet til en formel forespørgsel.

Arsenal står til at miste Bernd Leno til sommer, som har tiltrukket interesse fra Benfica, og her skulle Neto komme ind i billedet. Arsenal-træneren Mikel Arteta anser brasilianeren som den ideelle erstatning for Leno, da han har erfaring fra allerhøjeste niveau.

Hvorvidt Neto vil overveje et skifte til Arsenal er dog tvivlsomt, da han ønske at spille regelmæssigt, og det bliver ikke nemt at slå nuværende førstemålmand Aaron Ramsdale af pinden. Ifølge Goal skulle Athletico Paranaense fra hjemlandet Brasilien også være interesseret, men Neto skulle dog foretrække at blive i Europa nogle år endnu.

.:FORSIDE:.