fbpx
Annonce

Avis: Araújo kræver en markant forbedret kontrakt

Anders Lang Jensen - 26.12.21

// Ronald Araujo

Barcas uruguayanske forsvarsspiller Ronald Araújo er blevet en vital del af den catalanske defensiv, og med kontraktudløb i 2023 er dialogen på en forlængelse påbegyndt. Araújo ønsker dog en kontrakt på nogle helt nye vilkår.

22-årige Ronald Araújo har på bare et par få sæsoner udviklet sig til at være en særdeles vigtig mand i det catalanske forsvar, og i Barca ønsker man for alt i verden at holde på sydamerikaneren. Lige nu er parterne dog et stykke fra hinanden rent økonomisk.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er dialogen om en forlængelse allerede startet, men de udspil, klubben er kommet med, afspejler ikke helt det, som Araújo og hans bagland kræver. Ifølge avisen kræver forsvarsprofilen nemlig at stige markant i truppens lønhierarki.

Ronald Araújo er blandt de lavest lønnede i Barca-truppen, mens hans defensive kollegaer i Samuel Umtiti og Clement Lenglet sidder på store kontrakter. Uruguayaneren har gjort det klart for klubben, at han skal have en aftale, der viser, at han også er den måske bedste forsvarsspiller på Camp Nou lige nu.

.:FORSIDE:.