fbpx
Annonce

Avis: Araújo-forhandlinger går ikke som smurt

Anders Lang Jensen - 07.03.22

// Ronald Araujo

ps5 art


Barca-ledelsen er i gang med to vigtige dialoger omkring forlængelserne af Gavi og Ronald Araújo. Meldingerne i medierne er, at forhandlingerne er fremskredne, men dialogen med specielt Araújo er ikke nødvendigvis en dans på roser.

Barca ønsker at beholde uruguayanske Ronald Araújo, der i denne sæson har spillet sig ind som den vigtigste forsvarsspiller på Xavis mandskab. Økonomisk vil Araújo dog have en markant forbedret kontrakt, og Barca arbejder på at finde en løsning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hidtil har Barca tilbudt Ronald Araújo forskellige økonomiske pakker, men ingen har levet op til kravene, der er fastsat fra Araújos bagland. Lige nu fortsætter dialogen uden at bære frugt, og samtidig øger engelske topklubber deres interesse i sydamerikaneren. Det melder avisen Sport.

Barca meldes tæt på at lande aftaler med Chelseas defensivprofiler Andreas Christensen og Cezar Azpilicueta, og Ronald Araújo vil have klubben til at vise ham tillid i en ny kontrakt. Både klub og spiller ønsker dog kun at fortsætte samarbejdet, så Barca ventes at rykke sig yderligere på de økonomiske parametre for at sikre sig den uhyre vigtige underskrift fra Araújo.

.:FORSIDE:.