fbpx

Avis: Araújo afviser Barcas første kontrakttilbud

Anders Lang Jensen - 27.01.22

// Ronald Araujo

ps5 art


Uruguayanske Ronald Araújo er blandt de absolut vigtigste prioriteter for ledelsen i Barca. Den solide forsvarsstyrmand er kontraktudløb i 2023, og klubben er i dialog om en forlængelse. Araújo kræver dog en markant forbedret aftale.

Dialogen med Ronald Araújo og hans agent er gået ind i en mere intens fase, hvor Barca-ledelsen hellere end gerne vil lukke kontraktforlængelsen. Agenten har i sidste uge været til møde i det catalanske, og flere ventes at komme på dagsordenen i de kommende uger.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Marca har klubben afgivet første udspil til Ronald Araújo, som dog i første omgang er blevet afvist fra forsvarsspillerens side. Dialogen er fortsat positiv, men økonomisk kræver sydamerikaneren bedre vilkår, end det ledelsen i første omgang har fremlagt.

Marca beretter dog, at Barca-ledelsen er klar over, at man skal vende tilbage med et bedre tilbud til Ronald Araújo. Derfor er der optimisme omkring forløbet om, at en forlængelse inden for en kort periode er en realitet. Og det vil være uhyre vigtigt nyt for Barca.

.:FORSIDE:.