fbpx
Annonce

Avis: Ansu Fati sigter efter retur imod Cádiz

Peter Vyff - 06.04.22

// Ansu Fati

Skader har holdt Ansu Fati ude det meste af sæsonen. Fløjspilleren nåede kortvarigt at være tilbage ved årsskiftet, inden han blev ramt af endnu en baglårsskade. Fati er dog tilbage i træning, og eftersigende sigter han efter hjemmekampen mod Cádiz som hans retur.

Ansu Fati er efterhånden ved at komme sig ovenpå en række af baglårsskader, som har ødelagt størstedelen af sæsonen. Angriberen startede ellers stærkt ud med flere fremragende præstationer, og det var tydeligt, at han skulle tage over efter Lionel Messi, som skiftede til Paris Saint Germain. Fløjspilleren ramte sidenhen ind i flere skader, men han er nu tilbage på træningsbanen med sine holdkammerater.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge den catalanske avis Sport, så gør Ansu Fati stor fremskridt og flere lokale medier har været ude at sige, at han ser stærkere ud end nogensinde før. Ydermere skriver Sport, at Fati og lægenstaben sigter efter kampen imod Cádiz den 18. april som hans returkamp, hvor han dog vil starte på bænken. Fløjspillerens opstart vil være stille og rolig, således at han ikke får tilbagefald, og ifølge Sports kilder er det planlagt, at Fati får 30 minutters spilletid samlet imod Cádiz, Real Sociedad og Rayo Vallecano.

Barca har i mellemtiden to kampe imod Eintracht Frankfurt i Europa League og en ligakamp imod Levante. Det betyder, at vi højst sandsynligt får Ansu Fati at se tilbage den 18. april imod Cádiz hjemme på Camp Nou.

Xavis mandskab har været imponerende siden årsskiftet, hvor man har domineret modstanderne og fået langt mere gang i målscoringen. Det betyder heldigvis, at Xavi ikke betyder at tage unødvendige risici med den talentfulde fløjspiller, og forhåbentlig kan han hurtigt ramme topformen, og være et aktivt de resterende kampe i sæsonen.

.:FORSIDE:.