fbpx
Annonce

Avis: Aftalen med Depay er forhandlet på plads

FCBARCELONA.DK - 23.05.21

// Depay


Memphis Depay trækker i Barca-trøjen fra næste sæson. Ifølge avisen Sport har Barca forhandlet alt på plads med den hollandske angriber, men det bliver først når sæsonen er slut den 30. juni, at det bekræftes officielt.

Depay har især det seneste år været sat i forbindelse med Barca og havde det stået til Koeman, havde klubben købt ham i januar, men det satte økonomien en stopper for. Nu er Depay transferfri og derfor skal Barca ikke længere forhandle med Lyon.

Avisen Sport forsikrer om, at Barca har forhandlet alt på plads med Depays agent og at skiftet dermed bliver en realitet. Kontrakten løber til 2024 og angriberen vil modtage en årsløn på 5 mio. euro plus variabler, der afhænger af spilletid og trofæer.

Den aktuelle sæson slutter først formelt den 30. juni og derfor må Barca vente lidt med at offentliggøre aftalen. Det vil ske så hurtigt som det er muligt, hvilket vil sige i starten af juli måned.

Depay er 27 år og kan spille alle positioner i angrebet. Han kom til Lyon i 2017, hvor det er blevet til 176 kampe, 76 mål og 44 assists.

.:FORSIDE:.