Arturo Vidal: 'Jeg er glad i Barcelona og vil blive'

FCBARCELONA.DK - 22.05.20

© Getty Images

Mange har næsten taget for givet, at Arturo Vidal forlader Barca efter denne sæson, men nu bryder chileneren tavsheden og fortæller, at han har bedre end nogensinde og derfor ønsker at blive i klubben.

Klubber fra England, Italien, Kina og USA har vist interesse for Vidal på det seneste og med kontraktudløb om et år ligger det i kortene, at den 33-årige spiller forlader Barca når denne sæson er færdigspillet. På den måde kan Barca inkassere penge for et salg og Vidal kan sikre sig sin sidste lukrative kontrakt i karrieren.

Vidal selv har været tavs om alle rygterne, men i går kom han med en kommentar i et interview på Instagram. 'Jeg er glad og har det godt i Barcelona, så selvfølgelig ønsker jeg at fortsætte. Jeg føler mig bedre forberedt end nogensinde. Jeg er glad, der er en god trup og jeg har gode venner i omklædningsrummet' udtalte han.

Han føler at coronapausen har været hård, men også medført positive ting. 'Karantænen var svær, fordi jeg var lukket inde så lang tid, uden at se mine børn, men jeg føler mig fysisk bedre end nogensinde. Jeg har aldrig før i min karriere haft så god tid til at forberede mig. Jeg føler mig klar til hvad der venter, både Champions League og ligaen' fortsatte han.

Trods sine 33 år føler Vidal ikke, at karrireren nærmer sig sin afslutning. 'Vi har lavet en plan, der skal forlænge min karriere så meget som muligt' afsluttede han.

.:FORSIDE:.