fbpx
Annonce

Argentinas præsident til Messi: 'Kom hjem til Newell's'

FCBARCELONA.DK - 31.08.20

// Lionel Messi


Selv den argentinske præsident Alberto Fernández blander sig nu i diskussionen om Leo Messis fodboldmæssige fremtid. Han opfordrer sin landsmand til at slutte karrieren i klubben Newell's Old Boys.

Hele verden taler om Messi og hans mulige brud med Barca. Spekulationerne er mange omkring argentinerens fremtid og nu er temaet sågar nået på præsidentniveau hos det fodboldgale Argentina. Her kom præsident Alberto Fernández i går med en opfordring til Messi.

'Du er i hjertet hos os alle og vi har aldrig kunne se dig spille i hjemlandet. Giv os fornøjelsen afslutte din karriere i Newell's Old Boys' var den direkte besked til Messi fra præsidenten i går i et tv-interview.

'Hvis Messi ikke slutter karrieren i Barcelona, bør han gøre det i Newell's Old Boys. Newell's har fantastiske ungdomsspillere og Messi er en af dem. Vi er mange argentinere der nyder flot fodbold' sagde han videre.

Messi har tidligere flirtet med tanken om, at sidste stop i karrieren netop skulle være hos Newell's, som han spillede hos, indtil han som 13-årige rejste til Barcelona.

.:FORSIDE:.