fbpx
Annonce

Araujo vil revanchere sig i El Clásico i aften

FCBARCELONA.DK - 21.04.24

// Ronald Araujo

Ronald Araujo kom til at spille en uheldig hovedrolle i tirsdagens kamp mod PSG, hvor hans udvisning blev afgørende for resultatet. Derfor vil han helt sikkert være opsat på, at revanchere sig, når Barca i aften gæster Real Madrid.

Udvisningen af Araujo blev af mange betegnet som årsagen til, at Barca røg ud af Champions League, for holdet måtte spille i undertal i over en time og det udnyttede PSG til at hente en fortjent sejr på 1-4.

Efterfølgende fik Araujo kritik for den aktion der første til frisparket som bagerste mand og dermed det røde kort. Ilkay Gündogan ærgrede sig offentligt om aktionen, hvor han direkte sagde, at Araujo burde have ladet sin modstander løbe mod mål, i stedet for at forsøge at stoppe ham.

Artiklen fortsætter under annoncen


Araujo selv var da også hurtigt ude og beklage episoden, men fastholdt også, at det ikke udelukkende var hans skyld, at Barca tabte kampen.

Ronald Araujo er en stolt kriger og han føler med garanti behov for revanchere sig. Her får han chancen i aften på en af de største scener i fodboldverden, når Real Madrid og Barca mødes i El Clásico.

Her forventes det at Araujo kommer til at spille højre back i en direkte markering af Vinicius Junior, en opgave han tidligere har løst rigtig godt. Her får Araujo muligheden for at vise sig frem fra sin bedste side, så aktionen fra i tirsdags kan komme lidt i baggrunden.

El Clásico i aften fløjtes i gang kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.

araujo72F

.:FORSIDE:.