fbpx
Annonce

Araujo: 'Landsholdet er en drøm der går i opfyldelse'

Magnus Wind - 10.10.20

© Getty Images
// Ronald Araujo

Barcas midterforsvar Ronald Araujo er for første gang blevet udtaget til det uruguayanske landshold. For den 21-årige Barca-spiller er det en stor drøm, som går i opfyldelse.

Selvom Ronald Araujo ikke har fået meget spilletid i sin tid som Barca-spiller, har den unge midterforsvar alligevel vist prøver på sit talent, når han har fået chancen. Det har nu kastet en udtagelse til det uruguayanske landshold af sig, hvilket er en stor drøm for Araujo. Det udtaler han til det uruguayanske fodboldforbunds sociale medier. 

'Det er en drøm at være her med landsholdet. At bære mit lands trøje er rigtig dejligt og smukt - det gør mig stolt' udtaler Araujo og fortsætter. 'Nu er jeg med landsholdet og en masse fantastiske spillere. Landsholdet betyder meget for vores land og befolkningen, så sandheden er, at jeg er meget glad' afslutter uruguayeren, som indtil videre har spillet otte kampe for Barca. 

Araujo fik ikke debut for Uruguays landshold, da de natten til fredag besejrede Chile med 2-1 i den Sydamerikanske VM-kvalifikation. Debuten kommer måske i næste uge, hvor Uruguay møder Ecuador.

Ronald Araujo har tidligere spillet for Uruguays ungdomslandshold, hvor ovennævnte billede er fra.

.:FORSIDE:.