fbpx

Araujo: 'Jeg var klar til at spille 1/8-finale'

FCBARCELONA.DK - 09.12.22

// Ronald Araujo

topbar222

Araujo kæmpede for at blive klar ved VM, men inden det lykkedes, røg Uruguay ud af slutrunden. Nu bekræfter han spændinger melle Barca og Uruguay og samtidig forsikrer han om, at han kunne have spillet en 1/8 finale.

Ronald Araujo kom ikke i aktion for Uruguay i VM's gruppespil og da holdet ikke kom videre i turneringen, måtte forsvarsspilleren rejse hjem med uforettet sag. Han havde eller kæmpet en hård kamp mod tiden for at komme sig over sin lårskade og operation på rekordtid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ved ankomsten til Barcelona forleden blev han spurgt til sin tilstand og om han kunne have spillet med i en mulig 1/8 finale.'Fysisk havde jeg det fint og var klar' var hans korte svar.

I Barcelona frygtede man, at Araujo forcerede genoptræningen for meget og hovedpersonen selv bekræftede uenigheden mellem Barcas læger og Uruguays. 'Det er klart at Barca ikke ønskede at jeg forhastede mig, mens landsholdet forsøgte at få mig klar til at spille, men indenfor rammerne' fortsatte han.

'Jeg pressede på for at blive klar for at nå til de næste kampe, men det lykkedes desværre ikke' afsluttede han.

Nu er Araujo tilbage i Barcelona, hvor han i ro og mag kan færdigøre sin genoptræning. Målet er at kunne spille med når Barca genoptager ligaen den 31. december med lokalopgøret mod Espanyol..:FORSIDE:.