fbpx
Annonce

April måned bliver afgørende for Barcas muligheder

FCBARCELONA.DK - 02.04.24

// Champions League // La Liga

Det begynder at snerpe til omkring Barcas muligheder for trofæer denne sæson og præstationerne i april måned vil blive afgørende for, om holdet stadig kan vinde noget, når sæsonen går ind i den absolutte slutfase.

April måned får en lille start for Barcas vedkommende, for det er først den 10. april, at holdet skal i aktion igen. Herfra ser det dog hæsblæsende ud, for der venter nogle svære, spændende og ikke mindst afgørende kampe, hvor resultaterne kommer til at definere resten af sæsonen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I Champions League gælder det naturligvis de to kvartfinaler mod Paris Saint-Germain, hvor det er en plads i semifinalen der kæmpes om. Kampene spilles den 10. april i Paris og den 16. april i Barcelona. Her bliver det afgjort, om Barca stadig kan drømme om det eftertragtede trofæ eller om drømmen slukkes.

Skulle Barca komme videre til seminalen, bliver det i øvrigt også i april, at det første opgør spilles, da det er programsat til den 30. april.

I La Liga er det El Clásico den 21. april på Santiago Bernabeu, der bliver afgørende for, om drømmen om et mesterskab kan holdes i live. VInder Barca ikke det opgør må det realistisk set være afgørelsen på ligaen, selvom det ikke matematisk vil være afgjort. Modsat kan en sejr til Barca skabe spænding indtil de allersidste runder.

Ud over de to kampe mod PSG og El Clásico, skal Barca også møde Cádiz ude og Valencia hjemme i april, begge i ligaen.

gol51

.:FORSIDE:.