fbpx
Annonce

Antonio Conte en mulig outsider som Barca-træner

Rune Stentoft Arlbjørn - 27.05.21

// Conte


Måske skal Barca have ny træner op til den nye sæson, hvis Joan Laporta vælger ikke at fortsætte med Ronald Koeman i trænerjobbet. Skal Barca have ny træner kan Antonio Conte vise sig at være en mulig kandidat.

Den italenske storklub Inter kunne onsdag fortælle, at de har ophævet kontrakten med succestræneren Antonio Conte efter begge parters ønske. Conte havde ellers lige ført Inter til det italienske mesterskab for første gang siden 2010 i denne sæson.

Ifølge de italienske medier var 51-årige Conte utilfreds med, at Inter planlægger at skære 20 procent i deres udgifter til den kommende sæson. Det skulle angiveligt være årsagen til, at Inter og Conte på fredelig vis er gået hver til sit.

Fra den catalanske presse lyder det, at Laporta lige nu afsøger trænermarkedet for mulige kandidater, som kan overtage cheftrænerposten i den catalanske storklub, hvis ikke han vælger at fortsætte med Koeman som træner.

Her er Antonio Conte altså nu ledig på markedet som træner. Han har godt nok ikke en fortid i Barca, som klubben helst ser deres cheftrænere på førsteholdet har, men der er ingen tvivl om, at Conte er en dygtig træner. Med flere italienske mesterskaber for Juventus og Inter og det engelske af slagsen for Chelsea taler Contes CV for sig selv.

Måske et projekt som træner i Barca passer godt til Conte lige nu. De store klubber han tidligere er kommet til som træner i har det handlet om at genrejse holdet og igen vinde mesterskabet. Det har italieneren altså nu gjort i tre klubber i først Juventus, siden Chelsea og senest med Inter.

Med nu to år uden at vinde det spanske mesterskab og en Champions League tørke, som har varet siden 2015, kan man godt tale om, at Barca som klub har brug for at blive genrejst. Til sådanne projekter må man sige, at Conte passer godt til.

.:FORSIDE:.