fbpx
Annonce

Antoine Griezmann: 'Jeg var ikke glad i Barca'

Rune Stentoft Arlbjørn - 13.06.21

// Antoine Griezmann


Antoine Griezmann blev i starten af den afsluttede sæson bænket i flere kampe fra start af træner Ronald Koeman. Nu fortæller angriberen i et interview med den franske avis L'Equipe om hvordan han oplevede det.

'Jeg var ikke glad da vi mistede muligheden for at vinde liga-titlen. Det gjorde mig ked af det, men jeg var også ked af det i Barca i begyndelsen af sæsonen, fordi jeg ikke spillede. Der var jeg ikke glad i klubben, fordi jeg ikke følte mig vigtig' sagde Griezmann.

'Gennem min karriere er jeg blevet vant til at spille alt, specielt de store kampe. Jeg fandt mig selv på bænken mod Real Madrid. Det var irriterende at se holdkammeraterne varme op på banen, mens jeg ikke skulle starte inde' tilføjede han.

Griezmann er dog helt med på, at det er Koeman der bestemmer. 'I sidste ende er det træneren som beslutter hvordan holdet sættes. Det må jeg acceptere, og i stedet gøre alt hvad jeg kan for at vise, at jeg skal spille' afsluttede han.

Senere i sæsonen, specielt i anden halvdel af den, i løbet af foråret, fik Griezmann lov til at starte meget inde for catalanerne. Det var der en god grund til, da han var i forrygende form med flot spil, flere mål og assist. Det blev til 20 scoringer for Griezmann i alt for Barca i 2020/21-sæsonen.

.:FORSIDE:.