fbpx
Annonce

Ansu Fati mødtes med ledelsen for at tale fremtid

FCBARCELONA.DK - 28.03.23

// Ansu Fati

Det går ikke som Ansu Fati kunne ønske det i denne sæson og det er naturligt noget der frustrerer ham. I går mødtes han med Barcas sportslige ledelse for at høre om klubbens planer med ham og et skifte kan ikke udelukkes.

Med 10-tallet på ryggen er det indlysende, at Barca har store forventninger til Ansu Fati, men den unge angriber har mere end svært ved at finde topformen denne sæson. Han har efterhånden fået status af indskiftningsspiller og der er langt mellem de overbevisende præstationer.

Den manglende hovedrolle har medført at Fati har mistet sin plads på landsholdet. Den nye spanske landstræner De la Fuente har ikke Barca-angriberen med i sin trup i den aktuelle landskampspause og det er endnu et tegn på, at det ikke kører for Fati i denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


De mange skuffelser har tilsyneladende gjort Ansu Fati bekymret om sin fremtid. Derfor blev der i går holdt møde, hvor Ansu Fati og hans far Bori mødtes med Mateu Alemany og Jordi Cruyff. Det fortæller avisen Mundo Deportivo.

På mødet ønskede Fati at høre om klubbens planer med ham, for ingen kan være interesseret i en fortsat reserverolle til det store talent. Hvis Xavi ikke har tænkt sig at bruge Fati mere, vil et klubskifte være den bedste løsning for begge parter. Dermed vil Barca få penge i kassen og Fati kan få genstartet sin karriere.

Mateu og Cruyff har angiveligt forsikret Fati om, at han skal tage det helt roligt. Barca og Xavi menes stadig at have fuld tillid til angriberen og hans potentiale, selvom topformen er udeblevet.

Fati har ifølge Mundo Deportiv fået at vide, at han skal fortsætte det hårde arbejde, for så skal spilletiden nok komme. Derfor bliver det spændende at se, hvordan det kommer til at gå i den resterende del af sæsonen.

Ansu Fatis kontrakt med Barca udløber først til 2027 og vil en anden klub købe ham, skal den helt store pengepung frem.



.:FORSIDE:.