Ansu Fati har stadig begge ben på jorden

Hozaifa Al Haddad - 03.01.20

© Getty Images

Ansu Fati har haft et begivenhedsrigt 2019. Hvis nogen på forhånd  havde fortalt ham hvordan året ville gå, havde han ikke selv troet på det. Den 17-årige spiller har dog stadig begge ben på jorden.

Fati har mange gode minder fra 2019. Først og fremmest sin debut for førsteholdet, sit første mål, udtagelsen til U21 landsholdet, samt sit første Champions League mål mod Inter, som gjorde ham til den yngste målscorer nogensinde i den prestigefyldte turnering.

På trods af alle disse bedrifter har den 17-årige spiller stadig beggen ben på jorden. Ansu Fati er stadig en normal knægt, som ikke har ændret sig meget siden sin debut med førsteholdet.

Efter udtagelsen skabte Ansu Fati bl.a. overskrifter ved at fortsætte med at tage metroen til Camp Nou, som han tidligere har gjort under sit ophold i La Masia. Spilleren lagde dog mærke til, at han blev genkendt. 'Jeg bemærkede at alle kiggede lidt på mig i metroen' fortalte spilleren om oplevelsen

Det er blevet fortalt at Ernesto Valverde for første gang lagde mærke til ham, da han blev indkaldt til træning med førsteholdet. Her scorede han fire mål og var meget selvsikker i forhold til sin alder. I en periode hvor både Messi, Suarez og Dembelé var ude med skader, var der derfor mulighed for at give den unge spiller chancen og den må han siges at have udnyttet.

Fati har dog ikke glemt hvor han kommer fra. Han tager stadig til klubbens træningsanlæg Ciutat Esportiva, når det er muligt for ham for at følge ungdomsholdet Juvenil A, som han indtil starten af denne sæson har spillet for.

Spilleren fik endda at vide at han skulle stille op til holdfotoet med B-holdet i starten af sæsonen, hvor han udtrykte, at han hellere vil være på holdbilledet med Juvenil A.

Ansu Fati har spllet 432 minutter indtil videre i denne sæson, hvor det er blevet til 3 mål og 1 assist.

.:FORSIDE:.