Ansu Fati gjorde god reklame for sig selv

FCBARCELONA.DK - 29.05.23

// Ansu Fati

Ansu Fati er aldrig for alvor kommet i gang i denne sæson og han rygtes væk fra klubben til sommer. I går gjorde han dog god reklame for sig selv med en god indsats mod Mallorca, hvor han scorede to af målene.

Endelig var der noget der lykkedes for Ansu Fati, der har kæmpet gelvaldigt hele sæsonen for at genfinde topformen og skarpheden foran mål. I går mod Mallorca fik Fati en plads fra start og det skulle vise sig at være en god idé.

Der var nemlig kun spillet to minutter af kampen, inden at Fati sikkert sendte bolden i mål efter et godt oplæg af Gavi. Cirka 20 minutter senere var angriberen på plads igen med en 2-0 scoring, denne gang på en god pasning fra Lewandowski.

Ansu Fati viste det niveau som alle ved han besidder, men som man ikke har set meget længe. Han fik vist, at han er i stand til at gøre en forskel og det kan måske få Xavi til at beholde den 20-årige angriber.

Barca har dog brug for at sælge spillere til sommer, hvis de vil forstærke sig og i det lys er de to mål fra Ansu Fati også meget velkomne, for det kan ikke undgå at øge både interessen og prisen for ham.

Nu er der kun én mulighed mere for Ansu Fati for at vise sig frem. Det er i næste weekend, når Barca møder Celta Vigo på udebane i sæsonens sidste kamp.