fbpx

Video: Fati fejrede sit mål med lægen og lillebror

Rune Stentoft Arlbjørn - 29.09.21

// Levante // Ansu Fati

Ansu Fati kunne næsten ikke have drømt om et bedre comeback end det han fik i søndags i 3-0 sejren over Levante hjemme på Camp Nou. Her fejrede han sin scoring med holdlægen og sin lillebror på lægterne.

Efter 80 minutters spil ved stillingen 2-0 mod Levante, blev Ansu Fati sendt på banen til sit comeback efter mere end 10 måneders fravær. Ansu Fati satte sit præg på spillet med det samme og scorede tilmed et flot mål til 3-0.

Artiklen fortsætter under annoncen
article stol


Målet var specielt for Ansu Fati af flere årsager, men det havde så stor betydning for den unge angriber, at han valgte at løbe på tværs af banen for at fejre målet med klublægen på bænken, mens hans lillebror på lægterne tæt ved bænken, fik en 'high five' efterfølgende.

Det har været en hård genoptræningsproces for Ansi Fati, som tog meget længere tid end forventet. Fire gange var han under kniven for at blive opereret på sin vej tilbage til banen. Det var helt sikkert derfor han havde brug for at fejre målet med klublægen og familien, som har støttet Ansu Fati meget.

I videoen herunder kan du se fejringen med lægen og lillebroeren.

.:FORSIDE:.