fbpx
Annonce

Ansu Fati: 'Et stort ansvar at bære nummer 10'

Markus Johannessen - 15.09.22

// Ansu Fati

Det 19-årige stortalent, Ansu Fati, satte i et interview ord på hans ankomst til Barca, oprykning til førsteholdet, forholdet til holdkammerater, kaptajner og veteraner samt sit prestigefulde trøjenummer. 

Ansu Fati blev hurtigt et velkendt navn i Catalonien og resten af Europa, da han som teenager indtog Camp Nou. I et interview med mediet Fútbol Emotion beretter han om sin rejse i Barca.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Det hele gik meget hurtigt. Det var en stor forandring for alle og en stor mundfuld at fordøje. Mine holdkammerater gjorde det dog let hurtigt at føle sig tilpas. Specielt kaptajnerne og veteranerne fik mig til at føle mig godt tilpas i omklædningsrummet' udtalte Ansu Fati, da han blev spurgt ind til den hurtige forfremmelse til førsteholdet. 

Udover at repræsentere en af verdens største klubber, har Ansu Fati det privilegium at bære samme trøjenummer som diverse legender, blandt andet ved navn Romário, Rivaldo, Ronaldinho og selvfølgelig klubkoryfæet Lionel Messi. 

'At bære nummer 10 på trøjen er en stor ære og et kæmpe ansvar. Jeg er nødt til at takke klubben for at give mig muligheden for at bære dette trøjenummer, der har skrevet så meget historie. Det giver mig mere motivation for hver dag der går, til at forbedre mig selv' udtalte den unge 10'er. 

Ansu Fati nævner også, at hans første dage som nyslået førsteholdsspiller var som 'at leve midt i en drøm', dog var det også med en god portion nervøsitet.

'Alle mine holdkammerater skrev traditionen tro autografer på min trøje, men jeg var så nervøs, at jeg ved en fejl fik dem alle til at skrive på forsiden. Jeg vidste ikke, at den egentlig skal underskrives på bagsiden' grinte Ansu Fati, som stadig bliver mindet om dette moment, hvilket hans kollegaer fortsat joker med.

 

.:FORSIDE:.