fbpx
Annonce

Andreas Christensen: 'Vi er vrede på os selv'

FCBARCELONA.DK - 01.12.22

// Andrés Iniesta // VM Qatar

Det danske landshold røg på skuffende vis ud af VM-slutrunden i Qatar onsdag aften, da man tabte den altafgørende og sidste gruppekamp til Australien med 1-0. Efter opgøret talte en slukøret Andreas Christensen med pressen om det store fiasko.

Andreas Christensen var en af de eneste spillere, som efter onsdagens fadæse mod Australien blev rost af de danske kommentatorer i studiet efter opgøret. Rosen kunne Barca-spilleren dog ikke bruge til noget som helst efter landsholdets skuffende exit.

'Vi er vrede på os selv. I omkædningsrummet har vi lige talt om, at vi havde højere tanker om os selv. Vi ved, hvor gode vi kan være, men nu ved vi også, hvor langt ned vi kan komme. Vi er klar til at tage de tæsk, der kommer fra jer og udefra' sagde en tydeligt skuffet AC.

Artiklen fortsætter under annoncen


Herefter blev danskeren spurgt til, hvor meget polemikken omkring Qatar som værsland for VM har fyldt og påvirket holdets præstation.

'Selvfølgelig har det fyldt, men det burde ikke have effekt på præstationerne. Det har jo været i baggrunden hele tiden, selvom vi har været til stede, og spillerne har fået lov til at koncentrere sig om fodbold. Man kan filtrere det til tider. Det er også derfor, jeg siger, at det fylder en lille smule' sagde AC til slut.

Med Danmark definivt ude af VM kan Andreas Christensen nu rejse tilbage til Barcelona, hvor han i ro og mag kan træne op til genoptagelsen af sæsonen i slutningen af december.

.:FORSIDE:.