fbpx
Annonce

Andreas Christensen udgik med skade mod Getafe

FCBARCELONA.DK - 23.01.23

// Andreas Christensen

Andreas Christensen startede inde i søndagens kamp mod Getafe, men blev allerede skiftet ud i pausen. Den danske forsvarsspiller oplevede smerter i baglåret og blev derfor erstattet af Eric García.

AC befinder sig i en fantastisk periode i Barca rent spillemæssigt, hvor han har leveret nogle fantastiske præstationer i det catalanske forsvar i de seneste kamp og blevet rost til skyerne af medier og tilhængere. Søndag var danskeren igen at finde i startopstillingen mod Getafe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her var Christensen involveret i kampens enlige mål, da han erobrede bolden og sendte Raphinha af sted på kanten, som assisterede Pedri på midten. En god aktion af den danske landsholdspiller, som igen gav eksempler på sit gode offensive blik.

I den sidste halvdel af første halvleg kunne man dog se Andreas Christensen tage sig til baglåret og konversere med holdets lægestab på sidelinjen. Danskeren spillede dog halvlegen færdig, men blev i pausen skiftet ud.

Efter opgøret bekræftede Barca, at Andreas Christensen blev skiftet ud på grund af en overbelastning i baglåret. Det blev også bekræftet af Xavi efter kampen, som dog også understregede, at der ikke er tale om noget alvorligt og at danskeren forventes klar til onsdagens kvartfinale i Copa del Rey mod Real Sociedad.

.:FORSIDE:.